Kantine

Kjøkkenet på Stavne legger vekt på hjemmelaget, økologisk og sunn mat. Frukt og urtete står alltid framme. Kundebehandling og renhold er en viktig del av arbeidet kjøkkenpersonalet utfører.

Kantina har 5 arbeidstakere og en arbeidsleder. De arbeider som et team. De samarbeider om oppgaver knyttet til kjøkkenet, og fordelingen av disse. Hovedoppgaven er å lage lunsj til ca. 30 personer daglig. I tillegg serveres det til møter og gjester. Vi sender ut varm lunsj til interne avdelinger en gang i uka. Menyen spenner vidt og kreativitet og fantasi tillates her. Det hender at kjøkkengruppa er på tur i nærområdet og plukker bær og nyttevekster! Kjøkkenet får direkte tilbakemelding fra gjestene på det de lager og serverer.

Kontaktperson: Åse Aune

massebilder12massebilder11massebilder13

solidrausspenstig

Partner

   nav   trondheim-kommune  assurancearbeidinkludering sh       læreplassmerke1            MFT