Kjøkkenet på Stavne legger vekt på hjemmelaget, økologisk og sunn mat. Frukt og urtete står alltid framme. Kundebehandling og renhold er en viktig del av arbeidet kjøkkenpersonalet utfører.

Kantina har 5 arbeidstakere og en arbeidsleder. De arbeider som et team. De samarbeider om oppgaver knyttet til kjøkkenet, og fordelingen av disse. Hovedoppgaven er å lage lunsj til ca. 30 personer daglig. I tillegg serveres det til møter og gjester. Vi sender ut varm lunsj til interne avdelinger en gang i uka. Menyen spenner vidt og kreativitet og fantasi tillates her. Det hender at kjøkkengruppa er på tur i nærområdet og plukker bær og nyttevekster! Kjøkkenet får direkte tilbakemelding fra gjestene på det de lager og serverer.

Kontaktperson: Åse Aune

massebilder12massebilder11massebilder13

solidrausspenstig

Partner

   nav   trondheim-kommune  assurancearbeidinkludering sh       læreplassmerke1            MFT